Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
iksiński igrek lukasz wisniewski Jozef Laskowski (2271 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
slawekcbr napisał:
co robie w norwegii..? a czysty przypadek...w pijackim widzie wsiadlem nie do tego samolotu...mialem leciec do rpa

dobre

slawekcbr, niektórym nie da się nic wytłumaczyć, bedą odkręcać kota ogonem ile wlezie, a jak ktoś im w gębę napluje, to powiedzą , że deszcz pada.
Szkoda nerwów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(slawekcbr)
Wiking
a mialem juz nie karmic trola...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ty lepiej nakarm siebie bo widzę że na pusty żołądek źle ci się myśli

chcesz uczyć innych porządku i pokory a sam jesteś jeszcze leszczem w tym kraju

pożyjemy zobaczymy -- bo wielu już pisało swoje mądrości

a w tej chwili siedzą na nędznych zasiłkach albo już dawno zjechali do kraju

czyli smutek i żal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
z niemieckiego-"der polacke"-polaczek-w jezyku niemieckim to jedno z najbardziej obrazliwych okreslen polaka
okreslenie "polaczek" -der polacke- powstalo z polaczenia slow - der pole/polak/ i
die kakerlake/karaluch/
zeby nie bylo watpliwosci czy to jest obrazliwe czy nie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

propos

obrazliwych okreslen

-polonorek-

(nie mylic z: diskopolo i polomarket)

powstalo z polaczenia : chama i idioty...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
oj brzydal az mi przykro. polonorek Kurwa pierdolne z beki. takich tu pelno.tak sie nas brzydza, powiem "bigos" to chca mnie zasztyletowac. A jak juz na mechanikow mowia polaczek to wogole super.skoro partacz polaczek ma umowe na stale u norka musi byc hujowy i trza go zrownac z ziemia:], budowlaniec "polaczek" bo mieszkanie dobrze zrobia w tydzien a nie jak norki w miecha,wypija ale zrobia.NIektorzy nie nadaja sie do ludzi,przyznajmy, ale foachowosci im nie odmowimy a paru takich znAm.reasumujac POLONORKOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bergenmarekk napisał:
Kurwa pierdolne z beki. takich tu pelno.tak sie nas brzydza, powiem "bigos" to chca mnie zasztyletowac.
eee tam
ja to bym ci zaraz podał ciepłej wódki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Art Decor
(ArtDecor)
Wiking
was tu z onetu przywialo? poziom dyskusji ponizej krytyki. Spotykam Norwegow nastawionych negatywnie do wszystkich obcych (nie tylko Polakow), obojetnych Norwegow i takich entuzjastycznie nastawionych (zazwyczaj pracodawcy) I niczym sie nie roznia od nas, dlatego zlewam wszystkie skrajne przypadki. Niejeden Polak zasluzyl by mu dac w morde, tak samo litwin, czy inny imigrant. Zyjac w Polsce nie slyszalem przychylnych, pozytywnych slow o obcokrajowcach mieszkajacych i pracujacych u nas (Bialorusinach, Ukraincach, Niemcach, Czechach czy Slowakach)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(slawekcbr)
Wiking
posluchaj leszczu ukrywajacy sie za jakims smiesznym bobrem...nikogo nie mialem i nie mam zamiaru uczyc porzadku czy pokory, chociaz w twoim przypadku przydalaby sie nauka czytania postow ze zrozumieniem. najwyrazniej masz z tym problem. nie zalapales o co cho...starasz sie dalej rozwijac swoja chora mysl brnac w to bagno i nawet posty innych do ciebie nie docieraja..
ps. nikomu nie ublizylem - ty robisz to bez zastanowienia, nikomu nie zycze walki o zycie w szpitalu - jakkolwiek by sobie na to nie zasluzyli, ale czlowiek, ktory nie ma szacunku do swoich rodakow...czyz nie powinien uslyszec slowa krytyki!?
aaaa... i jeszcze jedno jestem tutaj sporo lat i nie zamierzam wracac do Polski..wiec co do zjazdu czy problemu z finansami moge cie uspokoic...zaloze sie ze stac mnie na wiecej niz ciebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Mateus Z.
(Mathiasso007)
Nowicjusz
slawekcbr, spokojnie, nie dawaj powodu dla ludzi do dyskusji bo niektorzy tu jak widze to sie jedynie nakrecaja, badz madrzejszy i ustap. Zgadzam sie z Toba, ze z tym polaczkiem to przesadzil tam ktos, Polak tak, ale nie polaczek;/ irytujace troche!

Nie przywialo z onetu, tylko z wp niektorych jak widze i czytam zalosne posty
Nie najezdzac na siebie, wszyscy sa w Norge po to samo, nikt tu nie przyjezdza dla zabawy na dluzszy czas)
zamiast jakos pomagac, starac sie to kazdy na kazdego najezdza i jeszcze najchetniej by klode pod nogi podlozyl. Zawsze sie znajdzie taki "ktos" ktory mysli, ze jest "cfanszy" od wszystkich (jedynie tak mysli) tyle ode mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok